Kyslá kapusta s hroznom - zeleninové jedlo
30. 8. 2009
| Kyslá kapusta s hroznom - zeleninové jedlo | ||
| Suroviny : |
||
| Recept : Bobuľky 80 g červeného hrozna rozpolíme, vyberieme z nich jadierka. Hrozno pridáme do 150 g nadrobno pokrájanej kyslej kapusty, polejeme zálievkou z jednej lyžičky panenského oleja, dvoch lyžíc jablkovej šťavy, jednej lyžičky citrónovej šťavy, jednej lyžičky medu, soli a bieleho korenia. Posypeme jednou lyžičkou vlašských orechov. Podávame s celozrnnou žemľou. |
||
| Užívanie : |
||
| Pôsobí proti : |
||
| Možné komplikácie : |
||
| Šalát s hroznom - miešaný šalát | ||
| Suroviny : 1/2 hlávky červenej kapusty, 2 kyslé jablká, 2 strapce hrozna, 4 lyžice octu, 4 lyžice oleja, citrón, cukor, soľ, čierne mleté korenie |
||
| Recept : Jemne nakrájanú kapustu posolíme, okoreníme, zalejeme octom a olejom, podusíme. V miske premiešame s nastrúhanými jablkami a hroznom. Prisladíme a okyslíme podľa chuti. |
||
| Užívanie : |
||
| Pôsobí proti : |
||
| Možné komplikácie : |
||
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.